Stentorp

som en sjukdom på nätet

Varning för höst

Ikväll har jag absolut inget att skriva om. Känns som det är dax att summera sommaren 2008. Lite höstkyligt ikväll trots sol, gårdagens höst-regn-storm-tristess och vissna blommor initierade känslan. Slut på semestern. Inte sugen på grillmat. Min sambo var älskvärd idag som vanligt, bjöd på Irish coffee (superhöstvarning), förutom ungsbakad lax med soltorkade tomater och färskost med bulgur. Supergott förstås. Jordkällardörren kommer att bli färdig i morgon. Där kan man förvara alla höstprodukter som äppelmos, sylt, saft, inlagda rödbetor osv. Inget har vi att förvara i vår fina jordkällare med ny dörr. Kanske blir något till nästa höst.

Denna sommar har gått mycket i nostalgins tecken. Älskar Pirate Bay. I tiderns begynnelse var jag flitig och digitaliserade gamla vinyler. Tar evig tid. Nu finns alla gamla LP på Pirate Bay. Gang of Four. Härregud var bra. (Herregud heter det oftast, men jag vill inte inkräkta på det religösa samfundet och provocera heteronormativiteten)))) O–) Magazine var ett förträffligt band, jag minns många låtar, A song from under the floorboard, Sweetheart contract. Inte lika bra idag kan jag säga. Skulle kunna hålla på hur länge som helst i detta ämne. Återkommer, jag lovar.

Alltså: sommaren 08´s iPodlåtar: Markus Krunegård; jag är en vampyr. Allt med Gang of Four (To hell with poverty och I love a man in uniform (titeln lovar mer än det blev, men ändå)), Mycket med Radiohead, ffa senste skivan och the best of. Laakso; If I hang myself in a christmastree will you be missing me? 800 titelpoäng på den. Å så Trent Reznor. NIN ger mig styrka. Allt är bra nästan hela tiden. Trodde NIN peakade förra året med 2 sverigebesök med det bara fortsätter. Har inte glömt PJ Harvey. och Clash still rules the world!

OK, jag vet, för den oinvigde är detta bara obegripligt nonsens, men för mig obegripligt att inte förstå …

Vi tar nya tag i morgon älsklingar som är med mig…..

Ara är hjälte !

 

16 augusti, 2008 - Posted by | Rocken | , , , , , , ,

2 kommentarer »

  1. Om det nu inte blir något officiellt firande tror jag att jag måste komma ner och så får vi köra ett eget!

    Kommentar av Alla Smutsiga | 16 augusti, 2008 | Svara

  2. At home he feels like a tourist…
    Givet.
    Gusten

    Kommentar av Stentorp | 16 augusti, 2008 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: