Stentorp

som en sjukdom på nätet

Arbetslinjen tar inte jullov

Hade tänkt att det blir så lugn julhelg att det blir tid över för ”sånt som inte hinns med annars”, t.ex sortera 1500 bilder från Indienresan, sätta ihop det där bildspelet från personalfesten som jag har lovat och dessutom lära mig en massa om Photoshop och läsa den sista boken av Arne Dahl. Förutom att umgås med föräldrar och släkt.

Ni anar. Optimistiskt? Lugn och fridfull jul?

Jag har grovsorterat bilder, reducerat från 1500 till 450. Jag har hälsat på ”alla smutsiga detaljer” och vi har berättat historier och bestämt saker inför framtiden. Bl.a ska vi hålla punken levande, fortsätta njuta av god öl (förhoppningsvis nångång på Ölkultur i Eskilstuna). Det var mycket trevligt.

Läste att Sven Otto Littorin viftade med sitt diplomatpass vid Egyptiska gränsen och blev hemskickad eftersom han inte hade visum. Han var väl knappast på tjänsteresa! Än är inte julen slut och hoppas att det kommer att fortsätta hända roliga saker.

25 december, 2008 - Posted by | Familjen, Helg | , ,

4 kommentarer »

 1. SOL sakulle givetvis hävdat att han är en tomte, och ja…

  Ha en fortsatt trevlig helg. Hälsa sydost.

  Kommentar av Slow | 25 december, 2008 | Svara

 2. Verkligen, han brukar ju anse sig vara sanningssägare, så varför mörka? Men den sanningen måste vara svårt att dölja.
  God fortsättning till dig oxå, där uppe…

  Kommentar av stentorp | 26 december, 2008 | Svara

 3. 1500 bilder? Helt otroligt att det blev så många? Jag är en sån som om jag för en gångs skull kommer ihåg att ta med kameran, så kommer jag inte ihåg att ta bilder. Men klart att till semestern blir det lite mer än vanligt.
  Jag gav min man en filmkamera i julklapp, vår gamla gick sönder och det var dyrare att laga den än att köpa en ny.
  Vår son får sitt första barn nu i januari och jag tänkte att det var lämpligt att skaffa en ny filmkamera så att han kan filma, kanske inte förlossningen men när det är klart. Vi vill ju se den lilla guldklimpen, vi vet ju att det blir en Tim. Så snart kommer jag att byta namn till farmor .. låter inte lika mysigt som mormor, undrar varför det är så?
  Jula på nu och ta det lugn med alla bilderna de springer väl inte ifrån dig.
  Kram

  Kommentar av livsglimtar | 26 december, 2008 | Svara

 4. Ja, det var verkligen trevligt. Nu finns ju också planerna i skrift och jag sätter härmed min signatur under också så kan varken du eller jag smita.

  Kommentar av Alla Smutsiga | 26 december, 2008 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: