Stentorp

som en sjukdom på nätet

Brevbärarens blogg och jag

Ni som följt händelseförloppet de senaste dagarna vet jag har lyckats få Stentorps brevbärare involverad i Dr Mentals varande. Brevbäraren är ica eller ”Skriv med skruv”. Naturligtvis väcktes de mest paranoida ko(n)spirationsideérna när jag upptäckte sambandet. Sen funderade jag på om jag skulle utkräva nån slags bevisföring, vem som helst kan ju påstå vad som helst. Innan jag hann tänka klart, så kom beviset: Det är så här att det finns flera Stentorp i närområdet. En av de närmaste grannarna (ialla fall fågelvägen) är Hällberga Bildemontering, som har adress Stentorp. Jag har nog fått ett och annat brev som egentligen skulle till skroten. ”Brevbäraren” tar på sig ansvaret att brev hamnat fel, i en kommentar till förra inlägget. Utan påpekande eller hot. Coolt. Bättre bevisföring kan jag inte komma på. Anar också att brevbäraren är en äkting, dvs tillhör postens brevbärare. De ”oäkta” är från post2, citymail eller vad de nu heter. De hittar absolut inte här ute och stoppar post lite varstans. Ringt och påpekat nån gång, men nu kastar jag allt. De som skickar post med ”de andra” får skylla sig själva.

Nu har jag börjat fundera på om man inte kan ha nytta av att känna till Brevbäraren. Min förra, brukade lägga lappar om receptönskemål mm i brevlådan. Jag var ju livrädd att inte få min post, så jag gjorde va han sa. Nu har jag betydligt bättre självförtroende och kan skita i posten så den gubben går inte längre. 

Förresten är ica en riktigt rolig blogg. Mycket roligare än min, måste jag tyvärr medge. Har bara hunnit skumma på ytan men hittade en riktigt bra schlagerfestivalrapport, verkar varit skriven i ”realtid”. Underbar.

Ica är cool och dessutom min brevbärare!

Som brevbärare är man naturligtvis perfekt till spaning. Dr Mental, watch out !

brevlada

10 september, 2009 - Posted by | Livet på landet | , ,

8 kommentarer »

 1. Låter som upptakten till en riktigt smaskig deckare…Ser fram emot fortsättningen om vad som sker i de Hällbergska skogarna. Vem blir det första offret i denna paranoida följetång kan man undra? Dr Mental? Du? Brevbäraren från City mail eller Ica??? Spänningen tätnar i takt med höstmörkret

  Kommentar av Elina | 11 september, 2009 | Svara

 2. Tycker det är på sin plats att du skickar ditt bidrag till denna sida: http://skyltat.se/

  Kommentar av Alla Smutsiga | 11 september, 2009 | Svara

 3. Haha, denna brevbäraren kommer från riktiga posten och kör gul bil så du kan vara lugn. Du anar inte hur mkt skäll vi får av folk som fått fel post… som då inte kommer från oss utan de andra rävarna.

  Man kan ALLTID ha nytta av att känna brevbäraren. Jag är dock mest chaffis under sommaren, julen och andra små högtider. MEN vi uppskattar till exempel en liten julklapp eller liknande 🙂 Då får man aldrig posten nerknycklad i lådan även om det är fullt där, utan fint sorterad 🙂

  Cool är den finaste komplimang jag kan tänka mig. Måste snarast blogga om detta.

  Kommentar av ica | 11 september, 2009 | Svara

 4. Jag måste samla mig här…
  Kasta andras post??!!

  Men de (vars post du kastar) väljer väl inte alltid Citymail eller *de andra rävarna*. Sånt otyg, slår bara tillbaka på gula posten.

  Jag är i chock. Nu måste jag dricka en ale och grunna på ditt tilltag. Stentorp då! Sob.

  Kommentar av Evapeva | 11 september, 2009 | Svara

 5. Eva: Chocka ner. Jag har ju lite koll. Jag öppnar ju naturligtvis breven först för att se till att det bara är räkningar som går i soporna. Alla som inte får sin post borde bli helnöjda.

  Kommentar av stentorp | 12 september, 2009 | Svara

 6. Hej kikar in för att tala om att jag är hemma igen med en ny njure. Livet är ju ännu lite motsträvigt med mycket tabletter och stramande sår, men maten smakar ljuvligt igen och kortisonet gör mig grymt hungrig, farligt för vikten. Kvällens middag; havskräftor, kräftor och krabba med tillbehör behövde ingen tvinga i mig.
  Kram

  Kommentar av livsglimtar | 12 september, 2009 | Svara

 7. Öppnar du posten först??!!

  Jag dånar… Ohhh.

  Kommentar av Evapeva | 12 september, 2009 | Svara

 8. Ja att öppna posten är lite tabu… Men spännande historia det här med att hitta varandra för att man har bloggat likadan bild och dessutom att det är en s brevbärare… Kunde inte gjort det bättre själv… 🙂 Spännande fortsättning följer hoppas jag!

  Kommentar av Plymen | 13 september, 2009 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: